Houston'da Nerede Kalınır - Houston Otelleri

ABD'nin Houston kentindeki temiz, kaliteli ve güvenli otellerin listesi. 
Burada Houston (Texas) sehir merkezindeki en temiz, güvenilir ve her keseye göre en rahat ve kaliteli otellerin listesini bulabilirsiniz. Ayrıca şehrin hemen dışındaki sakin yerlerdeki hotel ve günlük kiralayabileceğiniz bahçeli evleri de inceleyebilirsiniz.

Güney'in en gelişmiş ve canlı yerlerinden biri olan Houston yılın her günü binlerce ziyaretçiyi ağırlar. Bu guzel sehirde çok güzel kalacak yerlerin yanısıra çok kötü ve güvensiz yerler de var.
Burada kendimin de Amerika seyahatlarimde cok sık kullandığım ve Texasa giden bir çok dostumuza da defalarca online rezervasyon yaptığımız siteleri önereceğim.

Otel.com
Son yıllarda Amerika icin en popülerligi yükselen bir site. Benim de en favorilerimdem biri. Ozellikle sunduğu büyük indirim firsatları ile harika yerlerde oldukca ucuza kalma şansınız var. Houston bölgesindeki binlerce oteli karşılaştırarak en iyisini bulmanızı sağlar. Türkçe dil secenegi de mevcut.

Hotels.com
Amerika'ya seyahat edenlerin en çok tercih ettigi online yer ayırtma adreslerinden birisidir. Kalmak istediginiz tarihlerde size en uygun güvenilir ve kaliteli otelleri bulup tüm özellikleri, fotoğrafları ve müşteri yorumlari ile birlikte önünüze getirir. Güvenle rezervasyon yapabilirsiniz. Türkçe dil secenegini kullanabilirsiniz.

Hostelworld.com
Adından da anlayacağınız gibi Houston ve çevresindeki ucuz ve kaliteli hostelleri bulabileceğiniz bir site. Ozellikle gezginler ve öğrenciler icin ideal.
Iyi seyahatler.

Bu blogdaki popüler yayınlar

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler