Amerika Tekne ve Yat Turları

Amerika'da Tekne ve Yat Turları Rezervasyon ve Fiyat Bilgileri

Amerika Birleşik Devletleri hem muhteşem okyanus kıyıları hem de olağanüstü güzellikteki gölleri ve nehirleriyle tekne ve yat turizmi için harika fırsatlar sunmaktadır.

Amerika Tekne ve Yat Turları
Batıda Pasifik Okyanusu kıyısındaki Los Angeles ve San Francisco sahillerini Lüks Motoryat Turları ile ziyaret edebilir, Hawaii'de dünyanın baska hic biri yerinde göremeyeceğiniz volkan koylarinda devasa yelkenli yatlar ile akıllardan çıkmayacak maceralar yaşayabilirsiniz. Film yıldızlarının, en ünlü şarkıcıların teknelerinin ve mega yatlarının demir attıgı bu kıyılar yıl boyunca eksik olmayan sıcak güneşi ve Akdenizi andıran havasıyla Amerikayı bambaşka bir çerçeveden keşfetme şansı veriyor. 

Güneyde ise herkesin düşlerini süsleyen Karayipler sizi bekliyor olacak. Florida'da Miami çevresinden çıkacagınız tekne turları ve luks yelkenli tekne gezileri sizi bugüne kadar hiç görmediginiz renklerle buluşturacak; bembeyaz kumsallar, masmavi deniz, yemyeşil tropikal adalar.. Bu bölgeden ayrıca tüm Karayipleri kapsayan haftalık veya on günlük katamaran turlarına da katılabilirsiniz.

Amerika'nın batı kıyılarında özellikle kuzey eyaletlerinin geleneksel deniz tutkusunu adim adım her bir limanda görebilirsiniz. Ulkede kişi başina en çok yelkenli tekne, dev yelkenli yatlar buralardadır. New York'u kent merkezinden çıkacagınız tekne turu ile özellikle gece izlemek,  uçsuz bucaksız kumsalları ile meşhur New Jersey sahillerini klasik yelkenli tekneler ile turlayarak Amerika'yı  herkesten farklı keşfedeceksiniz.

Amerika'nı n Kuzeyinde ise sizleri bambaşka bir sürpriz bekliyor; dünyanın en çok ziyaret edilen göller bölgesi olan Büyük Göller özellikle yaz aylarında diger kıyıların aksine daha serin havası ve denize kıyısı olmayan bir çok eyaletin muhteşem güzelliklerini görmenizi sağlıyor. Burada katılacagınız günlük tekne turları veya uzun süreli yelkenli yat turları belkide Amerika tatilinizin en heyecan verici parçası olacaktır.

Amerika'ya gitmeden Türkiye'deyken Tekneveyat.com sitesi üzerinden ABD'nin istediginiz yerinden arzu ettiginiz her türden kiralık teknelere, lüks motoryatlara, hafta sonu tatili icin yelkenli turlarına ulaşabilir, Türkçe ve İngilizce olarak bilgi ve destek alabilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

New Jersey Üniversiteleri

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler