California Bilişim Teknolojileri ve Yazılım İş İlanları


Amerika'nın En Yüksek Maaşlı Bilişim Sektörü İş İlanları

California Eyaleti ABD'nin teknoloji devrimini gercekleştirdiği yer olarak tarihe geçmiştir ve günümüzde ülke sınırlarının çok daha ötesine geçerek dünya dijital teknoloji sektörünün büyük bir dilimini elinde tutmaktadır.

California iş ilanları

Buradaki California iş ilanları ve iş imkanları sayfaları kendini yetiştirmiş, bilişimin dilini iyi bilen, dünyaya açık, gelişmekten korkmayanlar icin yepyeni hayatlar başlatabilir diye umut ediyoruz. O yüzden klasik iş bulma sitelerinin dışındaki personel arayan şirketleri ve kurumları öne çıkardık. 


Mobil aplikasyon programcılığından elektronik yüksek güvenlik sistemlerine, finans analiz yönetiminden blockchain projelerine kadar çok farklı alanlarda California'da bulunan Amerika'nın en iyi şirketlerinden iş imkanları.


DICE TECH JOBS
California Eyaleti'nin San Francisco sehri başta olmak üzere bilişim sektörünün önde olduğu bir cok diğer bölgesinde yayınlanan güncel is ilanları.

KAISER PERMANENTE
ABD'nin en büyük sağlık hizmeti yöntemi kuruluşlarından Oakland, California merkezli Kaiser Permanente cok kapsamlı bir dijital bilişim altyapısına sahip. Bu yüzden Bilişim uzmanları, mobil dijital veri teknisyenleri, amerikabirlesikdevletleri.net program mühendisleri gibi IT dünyasının onde gelen dallarından kendini geliştirmiş personel sayısını sürekli artırmakta. İlgilenenlerin bu ilanlara sıklıkla göz atmasını tavsiye ederiz.

AAAAAAAAAAAAAAAAAA


BIOSPACE JOBS
Sektördeki en yeni iş imkanlarına ulaşmada hızlı ve pratik çözümlerden olan geniş bir yelpazedeki en güncel ilanlara ulaşabilmek ve en doğru seçimi yapabilmek çok önemli. Buradaki iş ilanları özellikle kendini bilişim dünyasının birden çok alanında geliştirmiş olabilenler icin yeni kapılar acabilir.

GD CALIFORNIA
Sacramento'dan San Diego'ya eyaletin her köşesinde startup projelerden dev dijital şirketlerin uluslararası yatırım programlarına kadar binlerce bilgisayar mühendisi, yazılımcı, program geliştirici, veri analisti, mobil teknisyeni, dijital grafik uzmanı gibi IT sektöründe aklınıza gelebilecek her türlü iş kolundan personel arayanlara buradan ulaşabilirsiniz.


CAPITALONE JOBS
Dünyanın en büyük kredi holdinglerinden birisi olan Capital One California'daki merkez ofislerinde özellikle bankacılık ve finans sektörünün ihtiyacı olan bilisim uzmanları cok iyi maaşlarla iş bulabilmektedir.

SAIC CAREERS
Savunma sanayisinin teknolojik gelişiminde en üst seviyede dijital dönüşüm sağlamayı amaclayan SAIC ayr
ıca halk sağlığı alanındaki çalışmalar icin de bilişim dünyasının tüm olanaklarını kullanan bir şirket. Bünyesindeki son derece donanımlı ekiplerine iyi maaş ve cekici emeklilik fonlarıyla desteklediği yeni personeller aramaktadır. Dijital Mühendislik, Cloud, Yazılım, Cyber Security gibi konularda kendinize güveniyorsanız bu şirketin California'daki iş ilanları mutlaka işinize yarayacaktır.


THALES
Irvine kentindeki ofislerinde özellikle Sistem Mühendisliği, ve Siber Güvenlik uzmanları ile bu alanda çalışabilecek diğer dallardaki IT teknisyenlerini arıyorlar.

SPECTRUM JOBS
Özellikle web ve mobil uygulama servisleri, dijital reklamcılık, servis sağlayıcı gibi alanlarda çalıştırılmak üzere California'da bulunan merkezlerine personel aramaktalar.

UNIVERSITY OF CALIFORNIA
Kaliforniya'da bilişim. bilgisayar, yazılım gibi dallarda iş arayanlar mutlaka buradaki ilanları cok iyi bir sekilde incelemeleri. Çünkü, UC hem California'nın hem de Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük high-tech laboratuarına ve en geniş teknolojik eğitim ağa sahip üniversitelerinden birisidir. Burada bulacağınız bir is sizin icin hem müthiş bir referans olacaktır hem de iyi bir geleceğe taşıyacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler