Amerika Bankacılık İş İlanları



Amerika'da Bankalarda Çalışmak İsteyenler İçin İlanlar

Amerika Birleşik Devletleri dünya ekonomisinin yaklaşık yüzde 40'nı direk, yüzde 60'ını ise dolaylı olarak yönetmektedir. Bu devasa ekonomik yapının için de yer alan ülkenin hem ulusal hem de uluslararası bankaları paranın kullanılması ve yönetilmesinden, ekonomik dijital teknolojinin geliştirilmesine kadar çok önemli bir yere sahiptirler. Gerek kasabalardaki şube işleri olsun gerekse büyük ölçekli merkezlerdeki yönetim mekanizmalarında veya bilgi işlem merkezlerinde, bankacılık Amerika'nın sürekli yeni personele ihtiyaç duyduğu sektörler arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

ABD Bankacılık İş İlanları

Amerika'da Bankalarda Nasıl İş Bulabilirim
Burada Amerika'daki bankalarda iş bulmak isteyenler için özellikle direk işyerine, yani şirketlerin kendilerine başvuru yapabileceğiniz sayfaları paylaşacağız. Bu ülkede bankalarda işe girebilmek için en temel nokta İngilizce bilmektir. Daha sonra sırasıyla tecrübe, eğer yeni başlıyor iseniz, bankacılığın hangi bölümünde çalışmak istiyorsanız o alandaki eğitim ve yeteneğiniz gelir.

Amerika'daki Bir Banka İçin Uzaktan Çalışmak Mümkün Mü?
Son yıllarda ortaya çıkan şartlar ve gelişen teknoloji ile birlikte birçok iş alanındaki şirketler de olduğu gibi bankalar da personellerinin işlerini uzaktan yapabilmesine izin vermeye başladılar. Yani, ABD'deki bir banka için herhangi bir eyaletteki evinizden veya Türkiye'de evden çalışabilirsiniz. Tabi bunun için bu koşullarda imkan sunan yerlere başvuru yapmanız gerekiyor.

ABD bankaları iş ilanları denince ilk bakılması gereken yerlerden birisi olan bu sayfada kredi uzmanlığından bankacılık ile ilgili yazılım mühendisliğine, finansman yöneticiliğinden portföy analiz uzmanına  kadar, ülke çapındaki tüm eyaletlerdeki personel alımı duyurularına ulaşabilirsiniz. 

Amerika'da bankalara yatırılan paraların yaklaşık yüzde 12'i bu kuruluştadır. 20. Yüzyıl kapitalizminin öncü kurumlarından olan bu dev holding 200 binin üzerinde çalışanı ile de dünyanın 8. en büyük bankasıdır ve son yıllarda daha çok özellikle dijital bankacılık ve hesap güvenliği konusunda uzman veya iyi eğitimli yeni bankacıları ve bilişimcileri bünyesine katmaktadır.

Kısaca FED olarak bilinen Merkez Bankası (Federal Reserve) ülkenin en köklü ve güçlü kurumlarından birisidir ve bünyesinde çalıştırdığı finans uzmanından bilgi islemcisine kadar verdigi yüksek maaşlar herkes tarafından bilinmektedir. Buradan Amerikan Merkez Bankası is ilanları ve stajyerlik başvurularına ulaşabileceksiniz.

Sadece Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında dahilinde kalmayıp piyasa değerini Avrupa ve Asya'da da sürekli arttırarak dünyanın en büyük bankası haline gelen JP Morgan Chase hem ABD'nin New York ve Los Angeles gibi merkezlerinde, hem de hemen hemen bütün gelişmiş ülkelerde bulunan ofislerinde çalışmak isteyen tecrübeli bankacılar, finans uzmanları, veri mühendisleri, varlık yönetim analistleri, kripto para geliştiricileri gibi pek çok farklı dallarda personel alımlarına devam ediyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

New Jersey Üniversiteleri

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler