NEW JERSEY İŞ İLANLARI


New Jersey'de çalışmak isteyenler için iş ilanları, personel alımları ve değişik sektörlerde iş imkanları.

New Jersey iş ilanları




Yüzölçümü oldukça küçük olmasına rağmen Amerikan ekonomisinin önde gelen yerlerinden biri olan New Jersey yüksek teknoloji, ilaç sanayi ve finans sektöründeki önemli rolü ile her yıl on binlerce yeni iş imkanı yaratmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nin en zengin eyaletleri arasında yer alan New Jersey Bergen, Middlesex, Essex, Hudson County, Monmouth, gibi büyük bölgesindeki geniş iş gücüyle dikkat çekmektedir.

Burada bilinen klasik iş arama ve iş bulma sitelerinin dışında, hedef odaklı , gerçekten de is bulabileceğiniz ilanları sıraladık. Bu işlerin çoğu Amerika'daki Türkler için de çok iyi fırsatlar sunmaktadır. New Jersey'de aynı zamanda oldukça fazla sayıda Türk yaşamaktadır.

PEARSON JOBS
İngiliz eğitim ve yayımcılık şirketi olan Pearson ABD'de gerçekleştirdiği işlerinin çoğunu organize ettigi New Jersey'deki merkezinde çalıştırılmak üzere her yıl yüzlerce yeni Yazılım Geliştirici, Ürün Yönetimi Uzmanı, Uzaktan Eğitim Teknolojileri Mühendisliği gibi çok farklı alanlarda uzmanlaşmış personel aramaktadır.

SNAGA
New Jersey iş ilanları ve imkanları denince ilk akla gelecek ve farklı iş kollarında kendine uygun pozisyon arayanlar için düzenli olarak takip edilmesi gereken bir adres. New Jersey'de öğrenciler için part time işler, profesyonel eğitmen, masör, elektronik mühendisi, hemşire, su tamircisi, kamyon şoförü, boyacı, doktor, dişçi.. eyaletin her bir köşesinden binlerce personel alım ilanı.


AMAZON NEW JERSEY
Amazon'un New Jersey'deki operasyon merkezlerinde çalıştırılmak üzere özellikle bilisim teknolojileri, yazılım, web yonetimi, dijital mobil uygulama geliştiricileri, bilgisayarlı muhasebe, bilgisayar teknisyenliği gibi yüzden fazla alanda personel alımı yapılıyor. Bu alımları her yıl amerikabirlesikdevletleri.net çoğalarak artıyor. Klasik teknik işlerle başlayıp  adım adım kariyerin üst basamaklarına tırmanmak, Amazon gibi sürekli büyüyen dev bir şirkette iyi bir iş edinmek isteyenler mutlaka detaylı bir şekilde incelemeli.

UPS NEW JERSEY
Is hacmi bakımından dünyanın en büyük paket teslimat ve dagitim sirketi olan United Parcel Service, kısaca UPS Newark, Carteret, Mahwah, Trenton gibi eyaletin bir çok bölgesinde paketleme elemanı, dijital sistem uzmanları, şöför, muhasebeci, yonetici ve benzeri personele ihtiyaç duymaktadır. New Jersey'de hayata başlamak isteyenlerin düzenli olarak incelemesini tavsiye ediyoruz.



OTEL VE KONAKLAMA
New Jersey New York'a yakınlığı ve muhteşem sahilleri sayesinde konaklama ve yeme içme sektörünün çok canlı olduğu bir eyalettir. Burada oteller ve diğer konaklama tesislerinden yüzlerce farklı alanda iş ilanı görebilirsiniz. Yiyecek içecek müdüründen resepsiyoniste, bulaşıkçıdan kat yöneticisine otelcilik işleri arayanlar için ideal.

ROBERT HALF CAREER
Üniversitelerde finans ve business okuyanlar, muhasebeciler, şirket yönetimi uzmanları yönetici asistanları, satış ve pazarlama uzmanları, business yazılımları, proje analizi vb ile uğraşanlar.. yani daha çok iş dünyası, para ve şirketler ile ilgilenenler ve bu tür işleri arayanlar için mükemmel bir adres.


MICHAEL PAGE JOBS
New Jersey'de bulunan büyük firmalarda özellikle Business ile ilgili dallarda genellikle yüksek maaşlı isleri burada bulabilirsiniz. Vergi Uzmanı, E-Ticaret Yoneticisi, Halkla İlişkiler, Yapı Denetim, Iş Yönetimi, Ticari Koordinatör ve benzerleri..

DELOITTE
Global dünyanın başta gelen dev şirketlerinin yanısıra büyümekte olan yatırım ve sanayi firmalarına Yönetim Danışmanlığı, Muhasebe, Denetim ve Vergi danışmanlığı hizmetleri sunan Deloitte ABD'deki merkez bürolarında full time çalışacak muhasebeciler, finans sektöründe tecrübeli ekonomistler, yatırım analizleri yapabilen bankacılar, ofis yöneticilerinin yanısıra yetiştirilmek için stajyerler de arıyor.

Yorumlar

  1. Eselamun aleyküm sizden iş istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Selam aleyküm iş arıyorum

    YanıtlaSil
  3. Selam çalışma iznim yok iş arıyorum… amerikan ehliyetim var meslek olarak tabela folyo montaj yapıyordum

    YanıtlaSil
  4. N.JERSEY Berlin bolgesinde yasıyorum. 22 yasındayım. iyi derecede ingilizce biliyorum. F1 vizesi ile Amerikada egıtim maksatlı bulunuyorum. Surucu belgem var. İş tekliflerinizi bekliyorumç
    İLETİSİM 1(347) 904 23 92 Berke CAGLAR

    YanıtlaSil
  5. Merhaba .NJ paterson da yaşıyorum işe ihtiyacım var .10 yıl bankada temizlik ikram personeli olarak calistim.vasifsiz olarak her işi yaparim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler