LOUISIANA İŞ İLANLARI VE İŞ İMKANLARI



Amerika Birleşik Devletleri'nin Louisiana Eyaletinde çalışmak isteyenler için iş ilanları ve personel alımı duyuruları.
Ekonomik anlamda ülkenin en zengin yerlerinden birisi olmasa da, yaşam koşulları iklimi, kültür zenginliği kendine has ayrı bir havası olan Louisiana ABD'de yaşamak ve çalışmak isteyenler icin hem çok iyi bir başlangıç noktası olabilir hem de ileriki yaşlarda huzur içinde emeklilik geçirebileceğiniz bir yer olarak da değerlendirebilirsiniz.

Louisiana Eyaleti İş İlanları ve Güncel Ekonomik Durum
Amerika'da iş imkanları en geniş yerlerden birisidir burası. Eyaletin ekonomisine en büyük katkı sağlayan sektörlerin başında petrol kuyuları, petrol rafinerileri, doğalgaz, turizm ve tarım gelmektedir. Özellikle bu tür işler başta olmak üzere burada sizlerle internetteki klasik iş arama sitelerinin dışında eleman arayan yerlere direk veya daha kolay bir şekilde başvuru yapabileceğiniz ve sektörlerin içinden gelen ilanları inceleyebileceğiniz sayfaları paylaşacağız.

Amerika'da LOUISIANA İŞ İLANLARI

BOEING İŞ DUYURULARI
Dünyanın en büyük hava araçları üreticisi Boeing'in New Orleans yakınlarında bulunan NASA ile ortaklaşa projeler gerçekleştirdikleri merkezde çalışacak elektronik mühendisleri, teknisyenler, analiz uzmanları, bilgi işlemciler ve daha pek çok farklı meslekten personeller aranıyor.


TARIM MAKİNALARI VE GÜBRE SANAYİ
Louisiana ekonomisinde tarımın çok önemli bir yeri var. Burada tarım işçiliği dışında Bayern, Myrtle Grove gibi toprak ve ürünler icin gerekli kimyasal madde, gübre, tarım araçları ve tarım makineleri üreten şirketlerin is ilanlarına ulaşabilirsiniz. Bu alanda eyalette müthiş iş fırsatları bulunmaktadır. Biyokimyacılar, ziraat mühendisleri, pazarlamacılar, makina mühendisleri, teknik elemanlar icin bir cok ilana mevcut. 


UPS Louisiana
Tasımacılık ve parsel dağıtım şirketleri icinde çalışanına en çok ücreti ödeyen, haklarına en fazla saygı gösteren firmaların başında gelen UPS eyalet çapında sürekli isçi, şoför, dağıtıcı, personel ve ofis gorevlisi aramaktadır. 

HOSPITAL CAREERS
Louisiana'da hastanelerde, kliniklerde ve her branştan özel saglık kurumlarının iş ilanlara buradan ulaşabilirsiniz. Eyaletin her bir kosesinden her gün yüzlerce yeni personel alımı duyurusunun yapıldığı sitede diş hekimleri, hemşireler, bilgi işlem uzmanları, acil servisçiler, anestezi teknisyenleri, doktorlar, hasta bakıcılar, fizik tedavi uzmanları ve asistanları ve bu sektörde yapılabilen bütün isler icin çalışabilecek tecrübeli veya yeni başlayan kişiler aranıyor. 

BANKACILIK VE FİNANS
Amerikan finans sektöründeki gelişmelerden Louisiana'da fazlasıyla yararlanmaktadır. Bankacılık ve Finans şirketleri işlerini büyütürken özellikle tecrübeli uzmanların yanısıra uzun süre beraber çalışabilecekleri, borsa, yatırım, dijital paralar, business, vergi gibi konularda kariyer yapmak isteyen gençlere de kapılarını açıyorlar. Küçük şirketlerden dev banka merkezlerine kadar iş bulabileceğiniz, Amerika'da iyi bir yaşam kurabilmek için müthiş iş fırsatları yakalayabileceğiniz ilanlara göz atabilirsiniz. 


LOUISIANA OTEL, RESTAURANT, TURİZM İŞ İLANLARI
New Orleans, Baton Rouge gibi şehirleriyle eğlence, müzik ve kültür de Amerika'nın adeta Mekkesi olan Louisiana'da turizm eyalet ekonomisin can damarlarındandır. Burada sektörde çalışabilecek her türden deneyimli elemanlar için binlerce turizm iş ilanı bulunmaktadır. Barmenler, muhasebeciler, resepsiyonistler, şefler, garsonlar, ızgaracılar, baristalar ve aklınıza gelebilecek daha pek çok meslek için ideal bir yer. 

PETROL KUYUSU İŞÇİ VE MÜHENDİS ALIMLARI
Louisiana demek bir bakıma petrol de demektir. Meksika Körfezi'ndeki zengin yer altı kaynaklarını en iyi şekilde kullanan bir çok yerli ve yabancı fosil yakıt şirketinin denizde ve karada bulunan petrol sondaj kuyuları ve rafinerilerde çalıştırılmak üzere yılın her döneminde sektörü ile alakalı mühendisler, teknisyenler, ağır sanayi işçileri, şoförler, tornacılar, kaynakçılar aranmaktadır. İlanlara göz attığınızda petrol kuyularında çalışanlara verilen maaşların ne kadar yüksek olduğunu göreceksiniz. 






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'da En Çok Zenci Nerede Yaşıyor

Amerika'nın En Tehlikeli Şehirleri - Amerika'daki En Tehlikeli Yerler

Kanada Nerede - Kanada Neresi

Amerika İş İlanları - ABD İş İmkanları

AMERİKA'DA ÖĞRETMEN MAAŞLARI

Alaska Nerede - Alaska Amerika'nın Neresinde

Amerika'nın En Büyük Şehirleri - ABD'de En Çok Nüfus Hangi Şehirde?

Amerika'da Kamyon Şöförlüğü İş İlanları

ABD'de İdam Cezasının Olduğu Eyaletler